Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php on line 566 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php on line 566 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-content/themes/magazine-basic/functions.php:566) in /customers/3/1/2/renault-alpine-club.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":1831,"date":"2014-12-06T09:42:04","date_gmt":"2014-12-06T09:42:04","guid":{"rendered":"http:\/\/www.renault-alpine-club.dk\/?p=1831"},"modified":"2014-12-06T09:42:04","modified_gmt":"2014-12-06T09:42:04","slug":"den-kulinariske-verdenselite-koerer-renault","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.renault-alpine-club.dk\/nyheder-fra-renault-danmark\/den-kulinariske-verdenselite-koerer-renault.html","title":{"rendered":"Den kulinariske verdenselite k\u00f8rer Renault"},"content":{"rendered":"
\n
\n
\n

\"zurgalegmla9vxiiqy38\"<\/a><\/p>\n

Kenneth Hansen svinger til dagligt gryderne p\u00e5 Svinkl\u00f8v Badehotel, hvor han er k\u00f8kkenchef. De seneste m\u00e5neder har arbejdspladsen dog ligget i Skejby ved Aarhus. I den nyetablerede Agro Food Park tr\u00e6ner han nemlig til verdensmesterskabet for kokke. Og han k\u00f8rer naturligvis Renault.<\/b><\/p>\n

Seks m\u00e5neder om at lave to retter mad. Det lyder mildest talt langsomt. Men for Kenneth Hansen og hans medhj\u00e6lper Kasper Christensen er det det, der skal til for at vinde titlen som verdens bedste kok.<\/p>\n

Konkurrencen, som de arbejder seks dage om ugen for at vinde, hedder Bocuse d\u2019Or, og er det uofficielle verdensmesterskab for kokke. Det afholdes den 27.-28. januar i Lyon i Frankrig. For Kenneth og hans makker t\u00e6ller kun en 1. plads blandt de 24 deltagende hold.<\/p>\n

Vi m\u00f8der Kenneth og Kasper en r\u00e5kold dag i Agro Food Park i Skejby. Et helt nyt omr\u00e5de i Aarhus, der om f\u00e5 \u00e5r skal rumme hele 15.000 videnstunge arbejdspladser indenfor f\u00f8devareteknologi. For mad er \u201dBig Business\u201d.<\/p>\n

Da NOMA i 2010 for f\u00f8rste gang blev k\u00e5ret som verdens bedste restaurant, og da Rasmus Kofoed \u00e5ret efter vandt verdensmesterskabet for kokke \u2013 Bocuse d\u2019Or – bet\u00f8d det begyndelsen p\u00e5 en lind str\u00f8m af kulinariske turister fra hele verden, og deraf mange, mange millioner kroner i indt\u00e6gter for Danmark.<\/p>\n

Det er dog ikke det, der er i Kenneths tanker, n\u00e5r han dag ud og dag ind \u00f8ver sig p\u00e5 at lave det, der skal blive verdens bedste k\u00f8d og fiskeret. Han vil bare v\u00e6re verdens bedste kok. Noget, der ikke kun kr\u00e6ver godt h\u00e5ndv\u00e6rk og kreativitet, men ogs\u00e5 mange penge. Og det er noget af det, der ikke er meget af hos de danske deltagere ved Bocuse d\u2019Or.<\/p>\n

\u201cN\u00e5r man konkurrerer p\u00e5 det her plan, er vi oppe imod andre landes k\u00e6mpe budgetter. S\u00e5 n\u00e5r vi knokler dag ud og dag ind i k\u00f8kkenet her, der i \u00f8vrigt er tro kopi af det k\u00f8kken vi skal konkurrer i Lyon, s\u00e5 handler det ikke om penge, men om en stor passion og en del n\u00f8rderi\u201d siger Kenneth Hansen.<\/p>\n

De daglige indk\u00f8b af madvarer og transporten rundt i landet til de mange sponsorbegivenheder de ogs\u00e5 stiller op til, foreg\u00e5r i en Renault Kangoo. Her er der plads til det hele, og netop samarbejdet med Renault er vigtigt for Kenneth Hansen.<\/p>\n

\u201cDet betyder enormt meget, at Renault har valgt at stille bil til r\u00e5dighed \u2013 b\u00e5de i forbindelse med de daglige indk\u00f8b, men ogs\u00e5 n\u00e5r vi skal til Lyon. S\u00e5 det er vi virkelig taknemmelige for\u201d, siger Kenneth Hansen.<\/p>\n

Hos Renault er man glad for samarbejdet med den danske afdeling af Bocuse d\u2019 Or, og det danske team til mesterskabet i Lyon.<\/p>\n

\u201cRenault er en international virksomhed, men vores r\u00f8dder er franske. Derfor er det vigtigt for os, at vi som dansk Renault import\u00f8r underst\u00f8tter den franske kultur, der er i Danmark. Derfor st\u00f8tter vi Bocuse d\u2019Or, ligesom vi blandt meget andet st\u00f8tter franske filmdage i K\u00f8benhavn og \u00c5rhus, udstillingen Franske Aff\u00e6re p\u00e5 Kulturdocken i K\u00f8benhavn og andre initiativer, der har en klar forbindelse til Frankrig\u201d, siger pressechef i Renault Danmark S\u00f8ren Hyltoft. Han og resten af Renault i Danmark krydser fingrer for Kenneth og Kasper, og h\u00e5ber p\u00e5 at kunne fejre et verdensmesterskab med dem til januar.<\/p>\n

Fakta om Bocuse d\u2019Or:<\/b><\/p>\n

Bocuse d\u2019Or har eksisteret siden 1987 og er opkaldt efter den franske k\u00f8kkenchef Paul Bocuse. Deltagerne kvalificerer sig via regionale konkurrencer til hovedkonkurrencen, der str\u00e6kker sig over to dage. Deltagerne skal lave en k\u00f8d- og en fiskeret p\u00e5 fem timer. Og r\u00e5varerne er bestemt p\u00e5 forh\u00e5nd. I 2011 vandt danske Rasmus Kofoed den prestigefyldte titel, og i 2013 var danske Jeppe Foldager lige ved og n\u00e6sten, og l\u00f8b med en fornem s\u00f8lvmedalje. Bocuse d\u2019Or kaldes b\u00e5de de kulinariske Olympiske Lege og det uofficielle verdensmesterskab for kokke.<\/b><\/p>\n<\/div>\n<\/div>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Kenneth Hansen svinger til dagligt gryderne p\u00e5 Svinkl\u00f8v Badehotel, hvor han er k\u00f8kkenchef. De seneste m\u00e5neder har arbejdspladsen dog ligget i Skejby ved Aarhus. I den nyetablerede Agro Food Park tr\u00e6ner han nemlig til verdensmesterskabet for kokke. Og han k\u00f8rer…<\/p>\n